čtvrtek 20. prosince 2012

Tento týden to byl dá se říct slušný fyzický masakr...
Tak za prvé, mám napečeno 21 druhů cukroví, kterého bylo celkem 18 kilo.
 No a tady je na místě napsat, že falešná skromnost jde stranou :o) Sklízím chválu na každém možném kroku, mohl by tu někdo namítnout, že tu něco zapáchá, něco se týká samochvály. Ale kdeže, nic takového necítím.... Hned jak budou fotky cukroví, tak se pochlubím i obrázkem.
No a za druhé, po několika měsících nechuti k šití, mě to lehce chytlo a v úterý jsem ušila 4 polštářky pro své kolegyně a včera ještě přibyly 2 kousky v modrém pro kamarádku. A tady jsem opět zabodovala. Ten můj muž nemá ani ponětí, jak mi dělá dobře, když mě někdo chválí, chichi. A proto to asi dělám :o)
Ještě štěstí, že se Ježíšek narodil ve chlévě, narodit se někde jinde, tak budu mít i výčitky, že nemám umytá okna, no ty ani už mýt nebudu, příští rok pořizujeme nová... A co se týká nějakého gruntování, tak po necelých 30 letech manželství jsem přišla na to, že to není vůbec důležité a stejně se 2 vnoučaty, 2 psy a 2 kočkama, je to fakt zbytečné, protože binec je tu po nějakém úklidu hned nanovo :o)


4 komentáře:

  1. Ty jsi tedy žena činu....:-D Krásné polštáře. Těším se na fotečky a třeba i receptíky na cukroví.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já Tě jdu taky pochválit - Eliško, Ty jsi tááááááááááááááák šikovnááááááá!!!! :-)) Ne, vážně :-) S 21 druhy cukroví jsi tedy borka. Už se těším na fotky. A polštářky jsou moc pěkné. Já jsem pořád váhala nad jednou panelovou látkou se zimníma motivama, až nebyla. Tak mám ponaučení na příští zimu :-))
    Eliško, přeji Ti krásné svátky vánoční plné pohody a lásky. A snad se brzy zase uvidíme. Už mi, holky, chybíte.

    OdpovědětVymazat
  3. Eli, to je nadherna nadilka...sikulko sikovna...Krasne Vanoce a hlavne zdravi Tobe i Tvym blizkym....Krasne dny vsedni i svatecni a v novem roce papapa.... P.

    OdpovědětVymazat
  4. Eli,tolik cukrovíčka-to je paráda. A ty polštářky jsou moc krásné.Jsi šikulína šikovná,tvořivá. Přeji Tobě i rodince pohodové vánoční svátky a do nového roku všechno nej a hlavně zdraví.M.

    OdpovědětVymazat