úterý 25. prosince 2012

Tak je to za náma.....Vánoce 2012
Toto jarní počasí je na Vánoce absolutně nevhodné.
Člověk by chtěl Ladovskou zimu a ono je skoro aprílově. Ale jinak se Vánoce povedly dárky byly naděleny podle zásluh.
A zasloužili si je u nás všichni, jak naše děti, děti naší dcery a zeťě, partneři našich dětí, naše matky, naše psí slečny, tak i jejich kočičí "kamarádi" a i my, rodiče našich dětí....
Je to krása mít velkou rodinu a já jsem na ni pyšná!


....kočárek jsme si pořídili pro nás, když pojedeme s vnoučaty na výlet, aby nemusely ťapkat po svých. Řetěz lepil můj muž večer před Štědrým dnem. Betynka hlídá psí a kočičí mňamky, co kdyby je někdo čmajznul. A Žofie sleduje pohádku Panna a netvor. Fascinují ji koně a všelijaká zvířecí havěť. Když ji pustíme dokumentární filmy se zvířaty všech možných druhů, tak o ni ani nevíme.

  
 ....a Vánoce u nejstarších "mladých".... letos nás  bylo jen 9  a jeden pesan, nejmladší "mladí" teprve přijedou ze Švýcar, tak to budou Vánoce na pokračování :o)
Naše zvířecí smečka zůstala doma a po příjezdu jsme počítali škody. Holt je Žofka ještě roční štěně.
 

7 komentářů:

  1. Ahoj Eliško, pobavila jsi mě s tím kočárkem, začínám uvažovat, že ten po Vincíkovi neprodáme, protože za pár let bychom ho užili pro vnoučata... všechny holky sice ještě studují a doufám,že ještě minimálně deset let s vnoučaty počkají, ale člověk míní a Pánbůh mění, viď. No nevím, jestli Pánbůh, ale naše děti jsou si antikoncepcí navzájem :o).
    Ten váš řetěz je naprosto úúžasný, výborný nápad!
    Užijte si sváteční chvíle a do nového roku přeji hodně radosti a lásky!

    OdpovědětVymazat
  2. Martinko,
    nic neprodávat, všechno se hodí :o)
    Ten řetěz jsme obšlehli. Taky se nám moc líbil. Ještě, že existují antikvariáty, notové party jsme nakoupili těsně po loňských Vánocích za pár kaček na Václaváku.
    My přejeme Tvé celé rodině co nejhezčí prožití vánočních svátků a strašně moc zdraví a štěstí v novém roce.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné Vánoce jste prožili...:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Eli, krasne svatecni dny, ale i ty vsedni...krasne fotenky...

    OdpovědětVymazat
  5. Eli, dodatečně přeji nádherné svátky a moc zdraví do nového roku...Strašně ale opravdu strašně dlouho jsem tady nebyla a to co ti tady přibylo je naprostý skvost...Pominu cukroví ( k tomu není co dodat), ale dostal mě ten scarpbook a ta tvoje přáníčka...Jsou naprosto FANTASTICKÁ!! jsi moc šikovná, fakt nádhera... Jen tak dál:-)) Měj se i s rodinou sluníčkově..pa K.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne vankúšiky , asi oprášim svoju mašinu a pustím sa do roboty , veľmi sa mi páčia .....veselého Silvestra a šťastný Nový rok :-) .

    OdpovědětVymazat
  7. Eliško bylo vás "jenom 9" jo? To jsem se teda zasmála... jste moc krásná rodina!

    OdpovědětVymazat