pátek 22. září 2017

Hmyzí...
domek či hotel přivezený nejmladší dcerou z jejího "domova".
Za povšimnutí stojí cenovka :-)
Je pravda, že 22 eur bych za "takový" hotel nedala ani náhodou. A proč, protože za tu původní cenu je to neskutečně odfláknuté, ač to na fotce není moc vidět. Záda hotelu jsou přitlučené šejdrem, pletivo je uvolněné, tudíž nedrží a to je možná důsledek toho, že jsou spodní patra poloprázdná.  Ale za tu konečnou cenu to vůbec nevadí. Muž patra doplní šiškama, dřívkama, špalíčkama a ketrovačkou pořádně upevní pletivo. Záda se bohužel musí nechat, tak jak jsou. Obává se, že jak by zadní část oddělal, tak se celý hotel rozpadne.




Pěkný den všem.
El. 
 

2 komentáře:

  1. Me se celkem i libi, ale jak rikas - pokud udelate ty upravy, bude super ;) Ja jsem si taky poridila hmyzi hotel, konkretne tento https://www.dilnahammer.cz/hmyzi-grand-hotel-prometheus.html Sice je trosku drazsi, ale podporuji ceskou firmu a hlavne je to opravdu kvalitni a poctiva prace a to dokazi vzdy ocenit. Marketa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markéto, úpravy dopadly parádně. Hmyzáci mají Grand hotel. Můj muž ještě před tímto darovaným v létě vyrobil ze starého šuplíku také jeden. Je nacpaný k prasknutí šiškami, navrtanými hranoly, dřívky a vše je zabezpečeno králičím pletivem. A už si v něm užívá pár podnájemníků :-)El.

      Vymazat