středa 24. srpna 2016

 Copak máme k večeři...
 marinovaná, a po pár hodinách pečená kuřecí křidýlka.
Inspirací mi byl internet, kdy jsem použila několik receptů najednou.
  Ale teď nevím zda zveřejnit vyfocená křidýlka...
Celé odpoledne "ležím" na stránkách pana Jana Rybáře, jak by se mělo fotit...
Prý je nejhorší, či nejtěžší vyfotit jídlo. A mě to tááák baví.
Mít 2600 korun českých navíc, tak si u něj koupím kurz focení, fakt, bez keců...
No, na názor se ho ptát raději nebudu...
S mým obyčejným foťákem, PowerShot SX160IS se zázraky nekonají, a  nebo je to rukama :-)
Samozřejmě jsem to doupravila, přidala stín, jelikož tam, kde to fotím, je světla ažaž... 


...a jestli vás zajímá z čeho všeho se skládá marináda, tak tady je v rychlosti pár řádek...
tři vajíčka, trocha sladké papriky, dijonská hořčice (omylem koupená v několika exemplářích), 
 šťáva z půlky citrónu, rozmarýn, dva stroužky česneku, trochu worcestru a sůl.
A byla dobrá.


 ...............................................................................................

Hezký večer všem.
El.  

Žádné komentáře:

Okomentovat