neděle 10. ledna 2016

                          Jak začíná nový rok... 
začíná cestou zpět do dávných let...
Ruka stále mimo provoz, s tím sem počítala..teda počítala jsem, že to bude daleko lepší. Budiž.
Nic moc nedělám, ono to taky fakt nejde. Ale, když se daří, tak se daří...po 12ti letech nám odešla myčka. Mýt jednou rukou to je i pro kouzelníka velký oříšek. Doktor říkal nic nedělat, ale ono se to samo neumyje...no muž by to jistě i umyl, ale znám se :-) Nikdo to neumyje, tak dobře jaky my, ženy.... Ale když se chce, tak to jde i s něčím, jako je pařátek.
Ještě štěstí, že jsem se v dětství naučila u babičky mýt nádobí ve dřezu a oplachovat ho v míse.... a nejhorší na tom je, že nevlastníme ani odkapávač na nádobí, zachránil nás pekáč..


... také jsme odstrojili stromek, užili jsem si ho skoro 4 týdny. 


...přeji pěkný nadcházející týden. El.

3 komentáře:

  1. Ahoj Eli, koukám, že jsi šikovná naprosto všestranně :-) ... přeji brzké uzdravení.

    OdpovědětVymazat
  2. Holka zlatá, si mě rozesmála... tuto techniku sem zvolila kvůli menším ztrátám vody, kdybych to měla mýt pod tekoucí, tak se nedoplatíme :-) Než tím pařátem otočím talíř či hrnek to zmizí vody. Ale ještě, že to myji sama... si pamatuju rok 1975, když sem takhle pomáhala s nádobím prababičce. Ona umývala, já utírala a dávala sem to na stůl za jejími zády a bylo mi divný, že už sem to nádobí jednou utírala...no jo, babí se otočila a vidí za sebou nádobí a šup umyté znovu umyla :-))) A na to babí povídá, no vidíš holka, už blbnu, to mi bylo 10 a jí 73...šmankote, to je let. Světluško, díky za návštěvu, se tu křením na vzpomínku! Eli

    OdpovědětVymazat
  3. Eli, také přeji, aby se ručka brzo uzdravila. A byla uvedena do provozu nová myčka. M.

    OdpovědětVymazat