sobota 9. srpna 2014

                                Trocha té ruční tvorby....
... do ruky jsem vzala nůžky a jala se zvelebovat obyčejné poznámkové bločky a papírky na nákup... No ale sehnat úplně obyč. bločky není žádná sranda. Pár jsem si jich před pár měsíci nakoupila, ale teď marně namáhám šedé buňky mozkové, kdeže jsem je koupila. Řekla bych, že je to skoro až mrzuté, ach jo. Na internetu se dají sehnat, to zas jooo, ale to poštovné...tak to mě vážně odrazuje. Ale doufám , že v pondělí mi je sežene majitel papírnictví a když ne, tak se holt budu muset plácnout přes kapsu... No, ale nervovat se budu až k tomu dojde...
Jak říkám, falešná skromnost stranou a tak si tu pěkně poklepávám po ramenou...a jdu se veřejně chlubit. Jasně, že už je všechno vymyšleno, ale co, holt rozšířím řadu... Útěchou mi je, že je neprodávám, a když už se s nima budu muset rozloučit, tak jedině jako s dárky :o)




 ...fakt mám z těch blbinek ohromnou radost... 

PS- úspěšně jsem se dostala z první angíny, ale asi se jí u mě moc líbilo a chytla jsem druhou. Během 3 týdnů dvoje antibiotika a cvičně rtg dutin a pár odběrů...ale musím to zaťukat, je mi o 20% líp...a vnoučata fakt nic nechytla... jupí, ať žije léto...

10 komentářů:

  1. Takéto "blbinky " mám veľmi rada :) sú moc pekne. A prajem skóre uzdravenie pa Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, moc děkuju, jak za bločky, tak i za přání brzkého uzdravení :o)

      Vymazat
  2. Eli, krásně jsi to vymyslela i vyrobila. Přeju, ať Tě angína opustí a dobrá nálada zůstává. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Tééda Eli, i velkovýrobce by záviděl:-)) Ale bych řekla, že prodávat bys je klidně mohla, jsou originální. V supermarketech obyč bločky nemají? To se divím .... teď v srpnu by je snad měli mít všude, začíná škola:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu...
      Ali, ten supermarket mě vůbec nenapadl. Já tam moc nejezdím, tak asi proto. Vyšlu posly :o)

      Vymazat
  4. Eli, ty jsou boží!!!!!!!!! A taky myslim, jako Ajka, že v suproších bys mohla levně sehnat!!! Brzké uzdravení přeju!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucí, já ti z nich mám takovou radost...a přitom je to taková blbost. No ten market mě fakt nenapadl. Už se cítím o nějaké to procento líp. Dokonce už jsem se po těch týdnech i trochu vyspala .o)

      Vymazat
  5. Eli, ty jsou tak krásné, jsi moc šikovná. Hodně zdravíčka a moc děkuji za přání ♥ Pa Hana

    OdpovědětVymazat
  6. Ty si tedy dovedeš vybrat kdy onemocnět :-) Tak ať Ti je brzy na 100 (myslím procent :-))

    OdpovědětVymazat