čtvrtek 19. září 2013

Stále lapená...
...jako dítě jsem nikdy neměla tendence něco stříhat, lepit a už vůbec ne si hrát s papírem. Největší vrchol byl snad klobouk z novin jaký má Večerníček a ještě možná, tak vlaštovka a lodička. 
Nikdy jsem nechápala co mýho muže lákalo na vystřihování modelů čehokoli, a ještě ten binec po odstřižcích papíru, které jeho mamka musela uklízet, no brrr. A ani si nevzpomínám, že by naše děti takhle "blbly".... To až později holky dělaly čurbes s korálkama. Ani synátor se nepotatil.
O to víc mě zaráží, že na svá "stará" kolena takhle vyvádím. Ale je to silnější jak já :o)
 Včera jsem si vyhrála se svatební knihou pro mou známou. A když jsem byla v ráži, tak jsem přidala i přáníčko. A kdybych nemusela vstávat ráno v pět do práce, tak u toho sedím celou noc.



... a takhle si dělám radost...v tomto týdnu mi přišly dva balíčky, přece nebudu čekat až něco "dovalí" Ježíšek! 
Jak já tu svoji vnučku Laurinku chápu, když mi povídá, jak tohle, nebo támhleto nutně potřebuje :o)))
 

9 komentářů:

  1. Eli to je nádhera. Koukám, že jsi stroj definitivně "zazimovala" :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, díky za pochvalu. A co se týče strojů, doufám, že se brzy polepším a "odzimuju" je :o))

      Vymazat
  2. :))))))) "přece nebudu čekat až něco "dovalí" Ježíšek" moc krasne povedane...a viem o com hovoris...do bodky...a ziadne stare kolena! :) krasny den ti prajem, Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, díky za návštěvu :o) Já k tobě každou chvíli nakouknu a kochám se tvou prací. Máš moc pěkná přáníčka. I tobě krásné dny přeji :o)

      Vymazat
  3. Kdybych měla čekat na Ježíška.... :-DDDDDD Zrovna dneska jsem psala kamarádce, ať mi objedná 4 razítka na Hurá papíru :-))))) Ale ty budu mít k nepapírový tvorbě :-)
    Eliško, máš to opravdu MOC pěkné!!!! Ale já bych ty věci na papírový scrapbook neměla už kam dávat. Ale mám v počítači spoustu věcí na ten digitální. Tak občas (když je víc času), tak něco udělám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, díky za pochvalu, taky nečekám na Ježíška :o)
      Já už to taky nemám kam dávat a to mám pracovnu, v jedné skříni korálkování a drátování, v další skříni filc, střihy a scrap a na skříních krabice z Ikea s dalším aktivitou... 2 skříně se šitím a teď jsem tu obložená papírama, razítkama... kam já to dám až mě chytně něco jiného, to netuším :o)

      Vymazat
  4. Téda, jak tu tak sedím a prohlížím blog tak jen koukám :) Jste hrozně šikovná :) nikdy jsem se naživo nesetkala s touhle technikou :) ale je to užasny :) Eloorka

    OdpovědětVymazat